տարիք 5 տարի
Ավշարի գինու գործարանի «Հին հայկական» կոնյակը պատրաստվում է Արարատյան դաշտի հատընտիր խաղողից, օգտակար է որպես մարսող միջոց, հիանալի կերպով համադրվում է պանրի, թռչնամսից կամ հորթի մսից ուտեստների հետ։
մուգ-ոսկեգույն
թեթևակի քաղցրությամբ
կաղնու նոտաներով
Կոնյակ «Հին հայկական»
Գույնը՝ մուգ-ոսկեգույն
Բույրը՝ թեթևակի քաղցրությամբ և փայտի նրբերանգներով
Համը՝ քիչ քաղցր, կաղնու նոտաներով, կարճ հետհամով
Կոնյակի բոլոր սպիրտները հնեցվում են կաղնե տակառներում, բայց նույնիսկ նրանք կարող են բոլորովին այլ համային հատկանիշներ տալ թունդ ըմպելիքին։
Ծանոթացեք մեր հավաքածուին
Կոնյակի որակը մեծապես կախված է հումքի բաղադրությունից, այսինքն. խաղող և կաղնու փայտ՝ տեխնոլոգիական գործընթացների հոսքից՝ խաղողի վերամշակման պահից, քաղցուի մշակումից մինչև պատրաստի արտադրանքի թողարկումը։
Ավշարի գինու գործարանը հանդիսանում է ալկոհոլային խմիչքների առաջատար արտադրողներից մեկը Հայաստանում:
Մշակված է DM Consulting-ի կողմից