Ավշարի գինու գործարանի մրգային «Թթի» օղին պատրաստված է թթի պտուղների գինենյութի թորվածքից, խառնվելով հայկական աղբյուրների բյուրեղյա մաքուր ջրին:
Այն ունի բարկ համ և թթի մի փոքր բուրմունք:
Ավշարի գինու գործարանի մրգային «Թթի» օղին պատրաստվում է առանց բուրավետիչների և հավելումների։
ԲՆՈՒԹԱԳԻՐ
ԱԼԿՈՀՈԼ - 40%, 45%
ԾԱՎԱԼ - 0,2լ; 0,5լ
ՄԱՏՈՒՑՄԱՆ ՋԵՐՄԱՍՏԻՃԱՆ - 5-12°C
ՄԵՐ ԱՌԱՎԵԼՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԸ
Կատարյալմաքրություն
Ինչն ապահովում են բազմաթորման համալիրները
Աղբյուրի ջուր
Ամենակարևոր բաղադրիչը, որն ապահովում է արտադրանքի համը
Հարուստ համ
Յուրահատուկ տեխնոլոգիան թույլ է տալիս զգալ մրգերի և հատապտուղների բույրերը
Հաճելի է գնահատողների համար
Թթի Օղի
Թթի օղին, որի բաղադրատոմսը Հայաստանում հայտնի է եղել անհիշելի ժամանակներից, ստեղծվում է հատապտուղների օգտագործմամբ՝ սպիտակ թթի, ավելի հայտնի է որպես թութ:
Տարբեր երկրներում կիրառվող ավանդական արտադրության տեխնոլոգիաների և տեղական հատուկ տեխնիկայի համադրությունը հնարավորություն է տալիս ստանալ եզակի արտադրանք՝ յուրահատուկ համով և բուրմունքով։
Նախընտրելի չափ
Չափը էական չէ
Զգացեք ամառվա իրական համը և վայելեք տարվա ցանկացած ժամանակ։
Մրգային օղու համար անհրաժեշտ պտուղները ստացվում են Արարատյան դաշտի հյութալի ու բուրավետ մրգերից։
Բուժիչ համարվող այս հրաշք ըմպելիքը առաջացնում է այն կրկին վայելելու ցանկություն: